Toalete

Toaletele portabile Porta Potti sunt compacte, usoare, simplu de utilizat si nu necesita conectare la canalizare sau la alimentarea cu apa. Sunt perfecte pentru utilizarea in rulote, campere, corturi, case de vacanta, autocare. Sunt de mare ajutor in timpul renovarilor casei sau pur si simplu ca toaleta suplimentara in locuinta. Sunt foarte utile in cazul persoanelor in varsta sau a celor care nu se pot deplasa, putand fi plasate oriunde este nevoie de ele.

Toaletele portabile Porta Potti au doua sectiuni:

  • sectiunea superioara este o combinatie intre un rezervor de apa si un vas de toaleta cu colac si capac detasabile
  • sectiunea inferioara este un rezervor de reziduuri.

Cele doua sectiuni se cupleaza si se decupleaza usor, prin actionarea unei parghii plasate in spatele toaletei. In acest fel, rezervorul de reziduuri poate fi foarte usor si igienic de golit si de curatat.

In rezervorul de apa se adauga o solutie speciala (Aqua Rinse), cu rol de odorizant si de intretinere a mecanismelor pompelor de apa si a garniturilor de cauciuc. In celalalt rezervor se adauga o solutie (Aqua Kem Blue sau Aqua Kem Green) care descompune si lichefiaza reziduurile.
Rezervorul de reziduuri se goleste numai in locuri special amenajate.

Toaletele incastrate Thetford (toalete cu caseta), prin design, dimensiuni si usurinta in utilizare, sunt solutia perfecta pentru rulote si campere.

Sistemul este compus din doua sectiuni:

  • o toaleta incastrata
  • un rezervor de reziduuri care este se detaseaza cu usurinta din exterior.

In rezervorul de apa se adauga o solutie speciala (Aqua Rinse), cu rol de odorizant si de intretinere a mecanismelor pompei de apa si a garniturilor de cauciuc. In celalalt rezervor se adauga o solutie (Aqua Kem Blue sau Aqua Kem Green) care descompune si lichefiaza reziduurile. Rezervorul de reziduuri se goleste numai in locuri special amenajate.

Toaletele permanente sunt montate fix pe podeaua rulotei / autorulotei, iar evacuarea se face intr-un rezervor de reziduuri montat sub podea rulotei / autorulotei. Golirea acestuia se face prin intermediul unui robinet si a unui furtun detasabil, in locul special amenajat in acest scop din camping.

Alimentarea toaletei cu apa se face din rezervorul de apa proaspata al rulotei / autorulotei.

Acest tip de toalete se intalneste cu precadere la autorulotele de top.