Solutii pentru toalete

Solutiile pentru toalete elimina mirosurile neplacute, reduc formarea de gaze, descompun si lichefiaza reziduurile organice si asigura o perioada lunga de utilizare a toaletei. Sistemul este compus din doua sectiuni: o toaleta incastrata si un rezervor de reziduuri care este se detaseaza cu usurinta din exterior.

Aqua Kem Blue si Aqua Kem Green

Amestecul de solutii se face in felul urmator :

Doza potrivita este de 60 ml pentru 10 litri capacitate a rezervorului de reziduuri pentru Aqua Kem Blue si 75 ml pentru 10 litri capacitate a rezervorului de reziduuri in cazul Aqua Kem Green.

Este necesar un minim de 2 litri apa pentru toaletele portabile si de 3 litri apa pentru toaletele incastrate pentru o actionare optima.

Atentie!

  • Nu se depaseste doza recomandata!
  • Nu se adauga in rezervorul de apa. Rezervorul de reziduuri se goleste numai in locuri special amenajate si se clateste bine cu apa curata.
  • Nu se goleste rezervorul de reziduuri direct pe pamant sau in ape curgatoare. Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 0 si 40 grade Celsius.

Prezentare: bidoane 2 litri.

 

Aqua Kem Sachets

Pliculete complet dizolvabile in apa ce contin doza potrivita pentru utilizare direct in rezervorul de reziduuri.

Prezentare: cutie resigilabila cu 12 pliculete.

Cassette Tank Cleaner

Lichid pentru curatarea periodica a rezervorului de reziduuri. Dizolva usor depunerile care apar in timp pe peretii rezervorului si pe piesele componente ale acestuia.

Prezentare: bidon 1 litru.

 

Aqua Rinse

Lichid parfumat cu rol de odorizant si de intretinere a mecanismelor din interiorul toaletei. Doza recomandata este de 100 ml pentru 15 l capacitate rezervor de apa. Se adauga Aqua Rinse in rezervorul de apa inainte de a umple rezervorul cu apa

Atentie!

  • Nu se utilizeaza solutia nediluata.
  • Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 5 si 40 grade Celsius.

Prezentare: bidon 2 litri.