Produse Dometic

Grupul Dometic este unul din cei mai renumiti producatori de echipamente si instalatii atat pentru industria rulotelor si autorulotelor, cat si pentru industria maritima. Din grupul Dometic fac parte Dometic, Condaria, Cruisair, Marine Air Systems, SeaLand, Waeco, Seitz, Smev.

Tehnologia racirii prin absorbtie, inventata in 1922, a fost initial utilizata in domeniul frigiderelor casnice si industriale. Incepand din 1956 apar frigiderele cu absorbtie utilizate in vehicule recreationale. Astazi Dometic este cel mai mare producator de astfel de echipamente, acestea regasindu-se in rulote, in autorulote, in van-uri amenajate, dar si in ambarcatiuni de diferite marimi, precum si in camere de hotel, birouri (minibaruri).

Pentru preturile din Romania va rugam sa ne contactati, deoarece preturile finale variaza in functie de grupa de produse.

Condaria, Cruisair si Marine Air Systems sunt marcile grupului Dometic specializate in proiectarea si fabricarea de sisteme de conditionare a aerului pentru ambarcatiuni.

 

Specializata in sisteme de colectare si depozitare a reziduurilor organice (toalete, tancuri colectoare, solutii de descompunere) de la bordul ambarcatiunilor, firma SeaLand a devenit de-a lungul timpului sinonimul calitatii si al grijii fata de mediul acvatic.

Recunoscuti pe plan mondial ca fiind cel mai puternic producator de sisteme de aer conditionat si frigidere portabile pentru autoturisme si camioane, WAECO este astazi principalul furnizor de astfel de sisteme si pentru vehicule recreationale, precum si pentru ambarcatiuni.